Consiliere psiho-cauzala Cluj

 

In practica mea ca terapeut in biorezonanta si maestru reiki am vazut ca nu doar o procedura sau un anumit fel de tratament are rezultatul scontat intotdeauna ,iar medicina alopata trateaza doar simptomul si nu adevarata cauza a problemei de sanatate sau problemei emotionale , pentru ca, blocajul, chiar daca este in fizic, in 80- 90 % din cazuri el porneste din emotional sau  din vieti anterioare aduse in aceasta viata pentru a fi eliberate.

 

Tehnicile de eliberare emotionala, curatarea blocajelor pe linie genealogica, regresie in alte vieti, recuperarea de suflet, terapia iertarii, precum si multe altele, sunt tehnici invatate la diferite cursuri si perfectionate pe parcursul celor  trei ani de activitate.

 

Aceste metode holistice care integreaza toate aspectele de vindecare ale sinelui au fost aplicate atat mie si familiei mele , cat si pacientilor mei deschisi spre regasire si implinire sufleteasca.

 

Sunt recunoscatoare tuturor celor care m-au invatat si m-au sustinut in drumul meu , si ma simt cu adevarat implinita ca am reusit sa readuc zambetul si linistea  sufleteasca pacientilor mei.

 

Medodele aplicate  in timpul  sedintelor de consiliere  sunt:

  • Profil psiho-cauzal
  • Recuperare de suflet cu reiki sau tehnica samanica
  • Regresie in alte vieti ( fara hipnoza)
  • Progresie in vieti viitoare
  • Vindecarea liniei genealogice
  • Vindecare emotionala
  • Eliberarea potentialului latent

Rezultatele sedintelor apar imediat sau la un interval de cateva saptamani , cu conditia ca pacientul sa lucreze si el in eliberarea si iertarea trecutului.


 Psih. Mirela Vicovan

 Centrul Healthy Life

 0733 930 702

Maestru reiki,terapeut biorezonanta, practicant remedii florale Bach, practicant munay ki, consilier psiho-cauzal, formator

Reiki Usui, karuna, shambala, kundalini, seikim, money reiki

Cost /sedinta  80 lei si 250 lei

Initieri reiki

Initieri munay ki

Initierile se taxeaza separat.