Sărurile de țesut au fost dezvoltate pentru prima dată de medicul german, Wilhelm Schuessler, care a spus că starea de sănătate a fost cauzată de un dezechilibru în cele douăsprezece săruri vitale ale celulelor.

Schuessler a crezut că aceste dezechilibre pot fi corectate prin micro-doze ușor de absorbit și preparate homeopat.
Sărurile de țesuturi ale lui Schuessler (cunoscute și sub denumirea de săruri biochimice sau celulare) sunt micro-doze potentate din cele 12 minerale esențiale de care corpul are nevoie pentru a se repara și a se menține in cea mai buna forma.
Schuessler și-a prezentat sărurile de țesut preparate homeopat în urmă cu mai bine de 100 de ani, dar astăzi, acestea s-au răspândit în majoritatea părților lumii, unde familiile și indivizii se bazează pe ele ca simple tratamente la domiciliu pentru o gamă largă de probleme.
Sărurile de țesut, fie ca remedii individuale, fie în combinație, sunt o completare ideală pentru toata lumea, fiind usor de folosi .
Sunt blânde,se absorb rapid, provin din natura, au un gust placut, sunt cu /fara lactoza,usor de transporta in bagaje,geanta , non toxice si non dependete, compatibile cu orice tratament, potrivite pentru toata lumea , de la mic la mare, gravide, copii, seniori, animale .
Sărurile de țesut sunt utilizate ca săruri potențializate unice sau săruri potențate in diferite potente .
Consultați lista de mai jos pentru indicațiile fiecărei sări sau combinații.
10 aprilie 2020

Kalium sulfuricum

10 aprilie 2020

Calcium sulfuricum

10 aprilie 2020

Calcium fluoratum

10 aprilie 2020

Calcium phosphoricum

10 aprilie 2020

Ferrum Phosphoricum

9 aprilie 2020

Kalium chloratum

9 aprilie 2020

Kalium phosphoricum

9 aprilie 2020

Natrium chloratum

9 aprilie 2020

Magnezium phosphoricum

9 aprilie 2020

Natrium phosphoricum

8 aprilie 2020

Natrium sulfuricum

8 aprilie 2020

Silicea